Wat je moet weten over lip injecties

lip injectiesWil je graag jouw lippen voller maken zodat je ook kunt pronken met mooie, sensuele, volle lippen, maar zie je op tegen de behandeling? Op deze pagina zetten wij een hele lijst weetjes over, lippen laten opvullen en lip injecties op een rij.

  • Ten onrechte hebben sommige mensen vooroordelen ten aanzien van het laten opvullen van lippen. Oorzaak daarvan zijn een aantal prominente figuren die zich buitensporige lippen hebben laten aanmeten en onprofessionele behandelaars die deze cosmetische behandeling niet serieus genoeg hadden genomen.
  • Lip injecties dienen om de schoonheid en vorm van de lippen te vergroten. Goed idee dus, als je niet tevreden bent met je lippen!
  • Zowel mannen als vrouwen kiezen voor deze behandeling. Lip vergrotingen staat bovenaan de lijst van cosmetische ingrepen en wordt nog steeds populairder.
  • Lip injecties kunnen worden gedaan uit cosmetische overwegingen, maar kunnen ook gebruikt worden voor medische problemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld maar aan correcties na een operatie.
  • Het hebben van dikke of juist smalle lippen is genetisch bepaald. Ouder worden is ook van grote invloed op je lippen. Naarmate je ouder wordt, verliezen je lippen steeds meer volume. Hierdoor wordt de lip langer en begint een beetje naar binnen te vallen, waardoor deze smaller wordt. Als je hier last van krijgt, heb je al snel een zure, chagrijnige uitstraling, zoals je bij oudere dames wel eens ziet. Dat wil natuurlijk niemand! En gelukkig hoeft dat ook niet meer.
  • Injecties met filler gebaseerd op hyaluronzuur geven een tijdelijk resultaat. Om de lippen dusdanig op te vullen dat het gewenste effect wordt verkregen zijn meerdere injecties nodig. Als je mooie volle lippen wilt blijven houden, moet de behandeling na een aantal maanden weer herhaald worden.
  • Het is belangrijk dat het eindresultaat van de lipvergroting past bij jouw uiterlijk. Daarom is het aan te bevelen dat jouw lippen hun eigen vorm houden, maar wel iets voller worden.
  • Diepe groeven in de lippen en ‘lippenstift doorbloeden’ kunnen door het geven van een aantal lip injecties met een filler prima bestreden worden.
  • Onze lippen spelen een belangrijke rol als het om uitstraling gaat. Daarom is het behandelen van lippen met hyaluronzuur filler momenteel een van de meest populaire behandelingen ter wereld.
  • Wij beschikken over de meest geavanceerde injectie technieken en zijn dus in staat om jouw lippen op een subtiele wijze extra volume en mooie contouren te geven. Zo wordt een mooi en natuurlijk resultaat verkregen.
  • Er worden met biologisch afbreekbare fillers zoals hyaluronzuur fillers fenomenale resultaten bereikt als het gaat om veiligheid, effectiviteit en klanttevredenheid. Dankzij nieuwe ontwikkelingen hebben deze fillers een gladde, soepele structuur die ervoor zorgt dat het verkregen resultaat ook zeer natuurlijk aanvoelt.
  • Lip injecties kunnen ook uitkomst brengen wanneer je scheve of asymmetrische lippen hebt. Deze kunnen we als het ware voor je ‘recht trekken’. Afhankelijk van de oorzaak wordt dit gecorrigeerd met botox of met hyaluron fillers. Worden scheve lippen veroorzaakt door een verschil in volume, dan gebruiken we ook hyaluron om dit te corrigeren. Het komt ook vaak voor dat een asymmetrische mond wordt veroorzaakt door scheve tanden of spieren die asymmetrisch bewegen aan weerszijden van de mond. Gaat het om scheve tanden, dan wordt de hyaluron filler gebruikt, maar zijn de spieren de boosdoener dan kiezen we meestal voor botox om de spieren weer met elkaar in evenwicht te brengen.
  • Als we ouder worden verliezen onze lippen volume. Er kunnen dan ‘rokerslijntjes’ rondom de mond ontstaan. Wanneer dan een lipcorrectie wordt uitgevoerd, heb je niet alleen mooiere volle lippen, maar als prettige bijkomstigheid nemen die vervelende ‘rokerslijntjes’ dan ook meteen af! Lees meer over schoonheid

 

 

Leave a Comment